Lediga tjänster

Ansvarig för kök och städ på Pilgårdens förskola

Har du ett intresse för mat, ordning och reda, samt tycker om att ge god service? Vad bra då är det kanske dig vi letar efter.

Pilgårdens Förskola i Smålandsstenar är en fristående förskola med en kristen profil. Förskolan är väl etablerad och har funnits i 32 år. Läs gärna mer om vår förskola och vår verksamhet här på hemsidan och på vår Instagram.

I tjänsten ingår tillagning av frukost , lunch och mellanmål från grunden. Utöver detta ansvarar du för disk, planering och inköp av varor samt egenkontroller. Du kommer också ansvara för att hålla våra lokaler rena och fina.

Vi önskar att Du som söker har en utbildning/erfarenhet av arbete inom kök, städ och kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll. Du är självgående och trygg i din  yrkesroll. Du har ett  intresse av att arbeta i en modern, trivsam förskola med värderingar som överensstämmer med förskolans inriktning.

Vi söker dig som uppskattar att ha stora möjligheter till inflytande, delaktighet och ansvar.

Stor vikt läggs vid engagemang, samarbetsförmåga, positivt och kreativt synsätt, ett flexibelt arbetssätt samt personlig lämplighet.

Talar och skriver svenska obehindrat.

Du är anställd på Pilgårdens förskola och din huvudsakliga placering är i kök och städ. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 90-100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Välkommen att maila din ansökan till oss senast den 1 april 2023. Bifoga personligt brev och cv.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till

Anki Ottosson Rektor

E-post:anki@pilgardensforskola.se

Tel: 0371-331 72